Win-win och förväntansfull

Jag anser mig fortfarande ny i PT-rollen. Även om jag sedan ett par år tillbaka har coachat och tränat klienter och grupper så är det en annan sak att hålla till inne i gymmet. Tidigare har mina träningspass hållits utomhus på spännande platser, där platsen till stor del avgör passet. Nu är jag inomhus mestadels, och har en väldig massa fler möjligheter. Jag kan vara kreativ på ett annat sätt och jag är oberoende av väder och vind (för de som är lite känsliga…). Jag saknar dock mina uteträningar. Löpargrupper och löpklienter har jag fortfarande kvar givetvis, men det är något visst med att ha ett gäng som gör armhävningar i gräset och att får hoppa upp och ner på kanter. Måste hitta någon lösning på det.

20150901_145401Tråkig bild, men kul arbetsplats.

Jag har funnit mig till rätta snabbt. Jag är inne på min tredje vecka och jag trivs förträffligt. Idag när jag klev in på jobbet, på gymmet, kändes det bra i hela kroppen. Ingen måndagssuck. Mest såg jag fram emot att få möta dagens klienter en solig strålande dag som idag. Jag får vara med att starta igång veckan på ett bra sätt. Jag får höra ” så skönt att vara igång”. Jag får hjälpa till och jag får vara med på en förändringsresa för någon annans vinning. Jag får vara med och se resultat. Det är så mycket win-win i det här arbetet! Det kommer hända mycket kring PT-träning under hösten, så håll ögon och öron öppna.

Mer som händer denna vecka:

Imorgon tisdag startar vi upp Runacademys löpargrupp här i Malmö! Äntligen! Som jag har längtat. Kl 18 i Bulltofta. Förra terminen var vi så glada över att det blev så populärt och att så många var med. Denna termin är vi ÄNNU gladare, ÄNNU fler och vi kommer ha ÄNNU roligare! Det går fortfarande att anmäla sig. Klicka in dig på www.runacademy.se och klicka vidare till löpargruppen i Malmö.

Är du nyfiken på utbildning inom träning och hälsa? På torsdag 10/9 kl 18.00-19.30 är det informationsträff hos SAFE Education i Malmö, inför kommande utbildningsstarter. Du får information om utbildning till personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Kom och ställ dina frågor och prata dig fram till hur ett nytt karriärval skulle kunna gå till. Jag kommer finnas på plats för att berätta hur jäkla skojigt det var att plugga! Anmälan kan du göra här. Där finns även var detta händer någonstans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.