Veggo-weekend

Det finns ett ställe att fynda ordentligt på om man vill förnya träningsgarderoben med lite väldoftande kläder. Freeport Outlet i Kungsbacka. Noga utstuderat vilka butiker som är värt ett besök. Inga ordinarie priser. En plan för vad jag är ute efter, en budget och sen är det bara att ta det som det kommer och möta folkhorden, och tumma på både plan och budget om det är motiverat. Det var folktomt. Lugn och ro med andra ord.

IMG_4094Fynden.

Varför köra de 25 milen i sällskap av stormen Svea för detta? Jo, för man kan göra det till en trevlig helg med besök i Göteborg, och för att kompensera bilresan och konsumtionshelgen gjorde vi det till en vegetarisk resa. Vet inte om det går jämnt ut eller ens i närheten, men det blev en bra ursäkt att få förnya garderoben, och faktiskt äta billigare.

Ni vet när man promenerar i en stad och går förbi någonting – en stängd butik, en restaurang när man redan är mätt, eller ett hotell och tänker, ”Det ska jag komma ihåg till nästa gång!”, och så kommer nästa gång, och man minns ingenting av vad man skulle komma ihåg.

Bokade en övernattning på nätet på ett tillsynes urfint hotell. Hittar dit och minns att det var just det hotellet jag skulle komma ihåg till nästa gång! Bingo, fast bakvänt. Jag kan rekommendera Hotel Flora om man gillar personliga och glada rum, småskalighet, trevlig personal, hotellfrukost modell lyx och ingen maskot som skrämmer barnen vid frukosten. Centralt dessutom. Till samma pris som de där stora bekväma kedjorna som vi har en tendens till att troget vända oss till. Nu har jag hittat ny favorit vars vardagsrum känns som mitt eget.

IMG_4043 IMG_4054 IMG_4045 IMG_4066 IMG_4074 IMG_4079 IMG_4090 IMG_4096

Kommer man ihåg att man spenderade delar av en vegetarisk weekend där så minns man också att hotellet ligger på Grönsakstorget. Passande. Lätt att minnas.

 

One Comment

  1. Hej Sarah,
    Åh så glada vi blir att din helg här hos oss på Hotel Flora var till belåtenhet!
    Tusen tack för att du rekommenderar oss på dina fina blogg och hjärtligt välkommen åter!
    Vänliga hälsningar
    Carina /Hotel Flora

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.