Veckans guldkorn

Det är mycket som inte hinns med att förmedlas här på min sida. Ack ack. En omställningsperiod pågår just nu kan man väl säga. Tillvänjning av att jobba kvällar, och att den totala arbetstiden ökar. Det är ett angenämt dilemma när klienter vill ha min hjälp så inget gnäll över det! Jag måste bara försöka sluta somna tidigt i soffan, ta vara på kvällarna och vara klok nog att bocka för lite egentid i kalendern. Prioriteringar helt enkelt.

Men – det är fantastiskt bra, jag lyckas bara inte klämma ur mig skrivna ord här varje dag, men en lite sammanfattning av veckan kan vara på sin plats. Ett gäng guldkorn in i skattkistan. Du kan väl dela med dig av dina?!

 
– nära och kära som ser till att jag har det bra. Uppmuntran, glädje och ödmjukhet. Det man får kan man ge tillbaka, det man ger kan man få tillbaka.

– att mitt lilla projekt ”börja jobba med friskvård” nu har blivit en syssla med +35 timmars arbetsvecka. Hårt jobb ger resultat. Från noll till hundra.

– min höft är fortfarande smärtfri. Den tycks älska mitt snälla omhändertagande.

– kvinnan i 75-årsåldern som satte sig i jägarvila och talade om att det minsann är bra träning om man ska åka skidor. (1,6- & 2,6-miljonersklubben anordnade idag Hälsodagen och jag hade hand om träning och visning i utegymmet.)

– de tre löpträningspass (drygt 130 deltagare (!)i olika grupper) som jag fått uppleva löpglädje med, och de 8 pt-pass som sprudlat av träningsglädje. Nyfikenhet och leenden får sammanfatta pt-veckan.

– höstdagarna som är så oberäkneliga men fortfarande överraskar med äkta solvärme. 

– sonens hopplösa (stendöda) framtand trillade äntligen ut. Tandfén fick höja belöningen till 100 kr och till och med 200 kr innan tanden enkelt gick att vrida loss. Smart son eller smarta föräldrar?

Dela dina guldkorn och var nöjd med vad du åstadkommit. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.