Veckan kräver planering

Jag sitter hos frisören och planerar veckan. Jag har aldrig suttit med datorn i knät hos en frisör förut. Det finns en första gång för allt. Det finns även lite att göra denna vecka och medan håret suger åt sig färg i tre steg så kan jag knappa in blogginlägg, beställa bajamajor och lägga träningsschemat för veckan. 2,5 timme på mig.

20150302_104811~2

Veckan innehåller bland annat detta:

  1. Högst upp på priolistan, men sist i veckan: Stävie Trail på söndag. Jag får lite pirr i magen när jag tänker på söndagen. Samtidigt får jag liten panikattack. Tänk om ingenting klaffar?! Tänk om bajamajorna blockerar vår planerade startlinje. Vad händer med alla ni 600 glada människor om tidtagningen pajar ur och ingen får någon tid? TÄNKT OM VILDSVINEN I SKOGEN HAR FÅTT UNGAR?!
  2. Jag är jättefrisk och då ska veckans träningsmål kunna uppfyllas. Det är bra att lägga in träningspauser när det är lite mycket att göra, och planering är a och o. Det är bra om planen håller i slutändan också. Söndagen är utesluten som träningsdag. Alla andra dagar har möjligheter. Söndagen kommer få naturliga pulshöjningar av allt från att få i ordning startområde och banan i tid, avfyrande av startskott, målspurtar, vinstutlottning m.m.
  3. Ett 6-årskalas på lördag. Var det så bra planerat i tiden? Köbekagor?! (Köpta kakor på icke-skånska.) Man ska göra det enkelt när det behövs. De två helgerna efter är jag bortrest. Sonen vill inte vänta typ en hel evighet på kalas även om han tycker det är märkligt att ha kalas INNAN han ens hunnit fylla 6.
  4. Nästan lika taggad som jag är för helgens lopp är jag för nya projekt, så onsdag blir en tre-projekts-dag. Runacademygänget ska ses och förbereda inför nästa veckas start. Ett annat jobbprojekt ska växa fram ytterligare lite till och ett lite mer privat projekt drar igång.
  5. Mindre än två veckor tills det bär av till Portugal. Det är lite som ska fixas till dess också. Hitta shortsen, läsa bäst-före-datum på solkrämen, stirra hål på veckans träningsprogram från Springtime som utlovar en massa kul! Träna inomhus, eller ute i skolskenet på stranden är frågan…? Lyxproblem. Måtte jag nu fortsätta hålla mig frisk även när Stävie-chocken har lagt sig.

Då var veckan igångsparkad. Vad är det bästa som händer dig i veckan?

2 Comments

  1. Denna veckans höjdpunkt blir helt klar Gerdahallens inspirationsdag. Yoga, kettlebells, spännande föreläsning, spinning och obstacle training. Gissa vem som kommer sova i soffan lördag kväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.