Vecka 3 av 4. Check.

En helt galen vecka. Några beskrivande ord: tempo, styrka, effektivitet, kunskap. Och ännu fler aha-upplevelser. Konditionsträning och styrketräning i alla möjliga varianter. Det finns något för alla, i all oändlighet! Min kropp stormtrivs, lär sig massor och visar på resultat. Hur fantastiskt är det inte att få vara delaktig när en kund får njuta av allt detta?! Ser så mycket fram emot det.

Jag har börjat hitta mig själv i rollen som personlig tränare. Upptäckt saker som inte alls sitter. Enkla saker som att räkna rätt på antalet repetitioner. Svårare än man tror. 6 eller 8? Var var vi? Klurigare saker som vad som ska komma först i ett program – en låg rodd i TRX eller latsdraget i maskin. Ja det beror ju förstås på vem som ska träna och hens styrkor och svagheter. Inget är svart eller vitt.

Midsommarpaus några dagar, sen de fyra sista utbildningsdagarna, en pluggvecka och sen ska jag f*nimej korsa mållinjen. Iite press, stress och spänning i kroppen måste jag erkänna. Det brukar bli bäst då va?

image

Dags att inta viloläge igen, inklusive någon form av aktiv vila. Glad midsommar på er!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.