Vecka 1 av 12: Pass 1

Idag drar Saucony’s och Runners World’s löparcommunity ”Run Your World:Lidingö” (#RYWL) igång och därmed 12-veckorsprogrammet inför Lidingöloppet som Anders Szalkai och Emma Igelström coachar oss deltagare igenom.

Jag erkänner direkt att jag är sämst på att hålla mig till program. Jag har alltså alla chanser att bli riktigt bra på det tänkte jag och gick med. Jag är grym på att vara spontan och impulsiv i min löpträning. Nu ska jag hållas lite i koppel. 3-4 pass i veckan enligt schemat. Det stämmer väl överens med den dos jag nornalt unnar mig.

3 pass i 12 veckor betyder 36 guldstjärnor att dela ut till mig själv. Den första är tagen. 8 km döskön löpning inom hastighetsbegränsningen. 1 Guldstjärna. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.