Välkomna nya och gamla resenärer

Det är häftigt att så många har hittat hit! Det gläder mig att det finns ett intresse för det jag delar med mig av, även om det liger mycket tårar bakom det jag skriver om. Det är inte alltid lätt att skriva och dela och jag har många utkast som troligen aldrig kommer bli något av. Jag är rätt ambitionslös men denna platsen är min ventil.

Sidan började för ett par år sedan som en inspirationskälla till hälsa – träning, kost och nyttiga tankar. I våras slog det slint i livet och helt plötsligt var det liv jag upplevt något helt annat. Sviken, lurad och separerad. Livet ska kunnat ta fart igen. Det har många sagt till mig. Nu måste jag ta mig för ett liv med ny vändning. En ny resa. Innehållsmässigt måste sidan naturligt byta fokus.

Många är nya läsare och jag hoppas ni hänger kvar. Alla ni läsare känner jag som stöttande händer i ryggen på mig i uppförsbacken och när jag får rull så står ni där och hejar på. Ni är bra att ha! Det är mycket därför jag delar med mig. Stöttning!

Jag tror att det finns ett intresse för att känna med mig. Att genom någon annan få uppleva det man fasar för. Kanske finna stöd och hjälp i det självupplevda, och kanske en förklaring. Jag vill gärna vara till hjälp. Men det finns både regn ochcsolsken här så var beredd på växlingarna.

Jag vet inte vad jag kallar sidan. En dagbok utan tvång, en massa utkast, en tankesamling, anteckningar. Uppmaningar, önskningar och tankeställare. Reseberättelser är det ju faktiskt! Till mig. Till er.

Sidan uppdateras när jag har luft och lust. Ha tålamod med mig.

Varmt välkommen som resenär på min resa!

Ps. Följ mig på fb facebook.se/tyckomdig så ploppar nya reseberättelser upp i flödet. Saknar du träningsinspirationen och vill se mer om träningen och mitt pt-jobb? Följ mig på Instagram @tyckomdig.

Fotocred återigen till Maria. Det fina huset till den svarta väggen är till salu by the way!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.