Ups and downs

Inte så mycket att orda om. Måndagen började precis så där som man kan förvänta sig om måndagar, om man nu har fördomen om att måndagar är trötta, sura, förvirrade och upp-och-nervända. Det är just vad denna måndag har varit. Upp-och-ner från start och sen ett par varv till. Andan i halsen. För mycket snurr. Men vårsolen strålade allt vad den kunde och det hjälpte faktiskt lite. Jag halkade rätt till slut.

20150209_131248 20150209_163022Första vårdagen? I väntan på återfall.

Avslutade sur-dagen med en gymrunda full av vänlighet mot kroppen. (Det är vänliga veckan denna vecka. Tänk på det!) Snällhet mot löparmusklerna från topp till tå. Lyfte rumpan som fått ligga stilla för länge. Reste och stärkte bröstryggen som har ömmat under sjukveckan. Utmanade axlarna som SKA bli starkare och rörligare så att det blir lättare att rycka på axlarna åt de där nedriga dagarna som börjar så surt. ”Det var väl inget. Ibland är dagarna sådana bara”, säger axlarna. Dagen passerade och det gick trots allt ganska bra. Det gör det oftast, och ett träningspass har ofta den effekten. Att saker och ting känns mycket lättare efteråt.

Mitt gym är ett väldigt litet gym, och idag var man tätt inpå varandra. Det sprider gemenskap tycker jag. Alla är där i hälsans tecken och det är glatt. Ju fler desto gladare. En kille stod framför spegeln och körde axelpress med hantlar samtidigt som han dansade och hoppade. Utan minsta fundering på att skämmas eller vad andra ska tycka. Avis! En kille gick på händer. Fram och tillbaks genom gymmet. Lite avis där med, men helst hade jag velat rocka loss framför spegeln och släppa lös lite spända axlar.

Ups and downs.

20150209_204132Ett annat kaos. Hur hanterar man allt man vill ha md sig in på gymmet?

4 Comments

  1. Pingback: Våga mer på gymmet! | Rund är också en form!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.