Upp upp och iväg

Det är det här jag har väntat på. Jag är igång efter semestern! Hungrig! Så här såg just denna torsdag ut:

Morgon och förmiddag: Drar igång ett litet bak. Skickar iväg lite mail. Svarar på funderingar från andra håll. Roddar lite med hemsidan och andra sociala medier. Tar bussen in till stan vid 10-tiden och möter upp Anna på Lilla Kafferosteriet för ett planeringsmöte kring CenterSydRuschen som avgörs nästa lördag. Dags att anmäla barnen hörni! Inte missa detta roliga lopp! Det vill ni bara inte. Direktlänk till anmälan är här. Ännu mer info får ni här.

Lunchen får ett avsnitt för sig. Anna och jag käkar på noga utvalda lunchställen. Pölsemannen eller en snabb burgare i handen gör sig icke besvär. Äntligen fick vi möjlighet att testa Holy Greens som nyligen öppnat. Blir det bättre liksom? Övriga salladshak får kliva upp några steg om de ska vara med i matchen. Gott, fräscht och bra råvaror. Nåväl, mötet avslutat. Bansträckning: Check. Beräkna antal funktionärer: Check. Vattentätt körschema för loppdagen: Check. Beställt solsken: Check.

Eftermiddag. Hem, klä om, packa om för att dra till gymmet. Min nya arbetsplats. Det känns kul att kalla det för det. Fitness24Seven i Västra hamnen. Krypavstånd hem. Jag tror att det kommer bli helt super. Trevliga arbetskamrater och säkerligen trevliga kunder. Väldigt fint, fräscht och lugnt ställe.

Jag körde ett pass när jag ändå var där. Ett oplanerat, hattigt, ogenomtänkt pass. Testade maskiner. Nyttjade faciliteter. Lärde mig hitta. Klämde tummen. Snackade med folk. Hängde liksom. Och hepp… bokade in min första konsultation. Väntar på att få mina arbetskläder så jag kan smälta in och sticka ut.

20150820_144602It’s all mine! Tjejgymmet. Den ”lilla” delen av gymmet. Vill du komma och testa?

Och sen var det rutinköret: Handla, förskole- och skolhämtning. Hem, laga mat, kvällsbestyr, natta barnen, jobba lite till och zzzzz… så småningom. Ja min man roar sig på annat håll i eftermiddag/kväll. En andraplats blev det visst fick jag just höra. Gilla!

Semester var skönt men det här kan jag vänja mig vid resten av tiden, men jag räknar med att dagarna kommer varieras i det oändliga. Nästa vecka lär bli ball!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.