Under mitt paraply

Nu rullar veckorna iväg. Håll i handbromsen! Dags att stoppa in lite luft-luckor i kalendern ifall att det skulle gå för fort. Den där CV-klyschan om att kunna hålla många bollar i luften stämmer väl in. Nu är bollsporter inte riktigt min grej, men ”boll” kanske kan symboliseras med något annat. Mina bollar har egna kläder.

Förra veckan får beskrivas i kläder. Jag lyckades vara iklädd alla mina uppdragsgivares, arbetsgivares och mina åtagandes kläder under veckans sju dagar. En början med måndag när jag för första gången började bära PT-kläderna hos Fitness24Seven. På tisdagen iklädd SAFE Educations snygga logga för lite marknadsföring av deras utbildningar. Hämtade upp nya Runacademy-kläder mitt i veckan och testade under ett löppass. På torsdagen fick jag klä mig i vilka kläder jag ville i egenskap av min egen, tyckomdig-Sarah, under klientlöpning i parken, och jag avslutade veckan i movesomes bekväma tröja under lyckade CenterSydRuschen.

 20150824_160054~2 20150830_212910 20150830_195119
20150827_165127 20150829_110620

Evenemangsarrangör, löpcoach och löpledare, personlig tränare samt utbildningsambassadör (och kanske någonting mer) finns under mitt paraply i höst. Bäst av allt är att jag har en röd tråd mellan alla åtaganden. Hälsa, rörelse och glädje. Välkommen hösttermin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.