tyckomdig.se

tyck om dig – skriv det på spegeln! Läs det varje dag och lär dig göra det.

Du är ensamt ansvarig för att du mår bra. Din bild och upplevelse av dig själv skapar den du är. Vad andra tror och tycker om dig har ju ingenting med dig att göra. Ta hand om dig, gör gott för dig och tyck om dig för det.

I varje stund har du ett val kring hur du ska tänka, vad du ska göra och hur du ska må. Det innebär oändligt med möjligheter att tänka positivt, se det vackra och uppmuntra dig själv och andra, och att glädjas åt litet som stort.

Det här är min hemsida. Mitt hem online. Här speglas hur vardagen ser ut. Jag tror att du kommer kunna känna igen dig emellanåt. Här har du en del insyn och här kan allt ventileras. Att sätta ord på saker och ting gör det ofta lättare att förstå, lösa, diskutera. Att läsa det kanske skulle kunna hjälpa dig? Jag snackar barn, jobb, träning, mat och en hel del annat – det där som ingår i vardagen. Vardag och fest. Livets måsten och borden, men med ett försök att lätta upp, förenkla och förhoppningsvis inspirera.

Just nu tar jag mig genom vecka för vecka med träning inför Stockholm Marathon. I juni 2018 är det dags. Det är ett pussel att få till ett bra träningsupplägg i min vardag men det går alltid på något sätt. Resan mot målet är det viktigaste för mig. Tiden på ett marathon är ganska oväsentligt. Har jag kul och är nöjd med min prestation längs vägen är jag en segrare.

Jag åker med i tåget genom livet och det här är mina reseberättelser. Min resa bakåt, framåt och i nuet. Följ gärna med.

Har du gjort din egen resa? Hör gärna av dig med din berättelse. 

Comments are closed.