tyckomdig.se

tyck om dig – skriv det på spegeln! Läs det varje dag och lär dig göra det.

Du är ensamt ansvarig för att du mår bra. Din bild och upplevelse av dig själv skapar den du är. Vad andra tror och tycker om dig har ju ingenting med dig att göra. Ta hand om dig, gör gott för dig och tyck om dig för det.

I varje stund har du ett val kring hur du ska tänka, vad du ska göra och hur du ska må. Det innebär oändligt med möjligheter att tänka positivt, se det vackra och uppmuntra dig själv och andra, och att glädjas åt litet som stort.

Det här är min hemsida. Mitt hem online. Här speglas hur vardagen ser ut. Jag tror att du kommer kunna känna igen dig emellanåt. Här har du en del insyn och här kan allt ventileras. Att sätta ord på saker och ting gör det ofta lättare att förstå, lösa, diskutera. Att läsa det kanske skulle kunna hjälpa dig? Jag snackar barn, jobb, träning, mat och en hel del annat – det där som ingår i vardagen. Vardag och fest. Livets måsten och borden, men med ett försök att lätta upp, förenkla och förhoppningsvis inspirera.

I mars tog mitt liv en tuff vändning. Något hände mig och helt plötsligt skulle jag behöva separera och se familjen splittras. Min hemsida blev min ventil och jag skriver ner min verklighet som jag går igenom den och som den är nu. Hur kommer man upp från en avgrund. Det är inte så ”bara” men man måste upp. Det finns ingen annan väg.

Mitt jobb går ut på att få andra att hitta rätt hälsostråk. Nu måste jag själv leva som jag lär. Nu är jag själv i en sits där uppochner ska vändas rätt, eller till och med lära mig att leva uppochner.

Jag åker med i tåget genom livet och det här är mina reseberättelser. Min resa bakåt, framåt och i nuet. Följ gärna med.

Har du gjort din egen resa? Hör gärna av dig med din berättelse. 

Comments are closed.