Tur att jag finns

20141101_221334

Hela friskvårdaren i mig och mitt tidigare yrkes-jag har fått jobba idag. Jag börjar fatta vad hela min resa som jag har gjort hittills har varit bra för och vart erfarenhet och kunskap ska ta mig. Hela kunskapsbaken har öppnats idag. Löpcoachen, friskvårdsterapeuten, kostrådgivaren och evenemangsarrangören i olika sammansättningar. I kombination med varumärkeskommunikation och relationsmarknadsföring blir detta JAG och mitt jobb. Jag älskar varje stund! Ännu bättre är att ha kloka, kunniga, trevliga, människor runt omkring mig att arbeta tillsammans med. Hade det inte funnits människor som vill jobba för andras goda hälsa så hade det gått käpprätt åt skogen med väldigt mycket.

Visst är det tur att jag finns?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.