Trygghetsskon på plats

Plötsligt öppnar sig världen och jag kan komma ut medan det är ljust! Hur fantastiskt är inte det efter flera soffhängardagar med sjukt barn. Det går med en rasande fart att klä sig och komma ut. Varför är det inte alltid så? Lite stress faktiskt att hinna med en runda innan det blir mörkt, men den stressen lever jag med. Måste ha solljus! 30 minuter innan middagen hann jag med.

Premiär i nya Asics DS-Trainers och här kommer en liten liten recension. De är liksom skapta för mina fötter! Bekväma för mitt löpsteg och lagom pronationsstöd för att stötta upp i nödsituationer. Jag struntar i drop och vikt och sån lite torr sifferfakta. Jag faller för känslan. Ett säkert kort, för den passar mig perfekt i min vardagliga löpning – korta som långa pass på varierat underlag. Min all-sko. Min snuttefilt. Mina trygghetsskor. Den gamla upplagan, nr 19, fick ge med sig, och andra modellen och märken har inte kunnat ta platsen även om jag har några andra mycket bra och användbara skor. De andra har sina tillfällen, men de kvalar inte in i min vardagsrutin.

Jag är inte helt vän med färgen. Den reflexväst-gula trendfärgen har inte riktigt fastnat hos mig, men här är jag villig att göra ett undertag. Det är inte utsidan som räknas, och dessutom finns det inget alternativ. Det fanns bara ett färg att välja på.

Kvällens runda blev således i kvällssol, i vindstilla, med lätta steg och med en känsla av att det finns hopp för våren. Utan underställ, utan mössa, inga vintertights. En riktigt värdefull halvtimme i lugn och ro. Jag var tydligen inte ensam att ta löpturen denna tidiga onsdagskväll. Det där med att löpning är poppis stämmer verkligen om man ser på antalet löpare på samma sträcka samtidigt. Det kryllar av dem!!  Jag hoppas att det inte bara var tack vare vädret.

20150225_170853
Asics DS-Trainer 20.

Man kan tro att Bikester bara pysslar med cyklar. Det låter kanske så på namnet…, men utöver ett stort utbud på cykeltemat finns ett trevligt hörn för löpningen med ett stort skoutbud! Jag fick dem för ett bra pris dessutom! Helnöjd och färgen vänjer jag mig vid. I kontrast till annat är de rätt coola!

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.