Till nya mammor

erbjmammamarsGrattis till bebisen! Som nybliven mamma sinar ofta orken. Det är naturligt efter vad kroppen varit med om. En graviditet följt av en förlossning. Därefter ska man vara beredd på att lägga i nästa växel och ta hand om ett nytt litet liv som kommit till världen.

Det är lätt att glömma bort sig själv när livet tar nya former. Men äta bör man, och äta ska man. En bra kosthållning kan hjälpa dig i stor utsträckning, och trots att tiden springer iväg och gamla rutiner måste förändras och anpassas efter det nya lilla livet, så kan du på ett enkelt sätt få i dig bra mat som hjälper dig att orka mer och hänga med i allt det nya. Genom en kostanalys ser jag vad du äter och om du får i dig tillräckligt av energi och näring.

Hur går en kostanalys till? Du får instruktioner hur du ska skriva ner en matdagbok för några dagar. Utifrån den gör jag en sammanställning och redogör skriftligt för hur din kostsammansättning ser ut. Äter du för lite av något, eller för mycket? Behöver du mer av vissa vitaminer eller är det tillräckligt? Utifrån sammanställningen får du individuella tips och råd för vad som kan behöva förändras. En uppföljning kan göras efter ett par månader och ingår i priset. Kontakta mig för mer information och prisuppgift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.