Terapilöpning

Jag är ofta sprängfärdig av aggression och ilska. Det måste ut säger min psykolog. Jag gör som hon säger. Det går att hålla inne på ett tag, några dagar, men sen behöver det komma ut, och det gör det. Tro mig.

Det är sån tur att jag har så förbaskat bra vänner som håller ordning på mig. Ute i naturen tillsammans med förstående empatiska och sympatiska människor sker mirakel. Jag kan andas. Jag kan få perspektiv på tillvaron och gå framåt. Om än bara för en stund.  Det är lite av en välsignad stund.

Just en sån stund fick jag uppleva idag med finaste Helena. Vi ses inte så ofta så extra mystrevligt att få umgås under en springrunda. Och på den timmen hann vi gå igenom livet. Små och stora händelser. Naturligtvis livets missöden som jag gått med huvudet rätt in i. Tankar, planer och drömmar. Och inte minst affärsidén. Samtalsterapilöpning. Löpning kombinerat med samtalsterapi.  För visst hjälpte det till att fylla på de mentala energiförråden! En vän i löparskor som lyssnar och lyfter. Där har vi det.

KBT-löpning. Kom ihåg var ni läste det först.

image

En random bild på löparskor. Hann inte tänka på att ta bild under dagens runda. Ser det som något bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.