Tajtar till det med tights

Okej, tror inte helhjärtat på kompressionstights för bättre återhämtning, men jag gillar känslan. I informationen står det att jag med tightsen kan förbättra och maximera min prestation under och efter träning. Inte så säker på att det hänger på det. Kost och vila däremot, men som sagt – jag tror på känslan! Intalar man sig så funkar det. Kanske jag äter och sover i mina nya tights för bättre verkningsgrad. Jag gillar passformen, att det smiter åt och håller in. Det mesta kanske händer i huvudet – att benen känns stabilare på nåt vänster och det känns snyggt, och att känslan får en att tycka att man flyger fram och får ett bra tryck-ifrån.

20141101_150741-1

Jag sprang på dessa till ett inte så herrans högt pris som många andra kompressionstights, lagom till när mina favvo-tights börjar luckras upp. Spara eller snåla – same same. Byte 1 mot 1. Blir glad när allt inte bara är svart, eller svart och rosa. De är inte bara snygga i mönstret utanpå. Det som ni inte ser utifrån är ännu ballare! Ett gummerat mönster på insidan som integrerad sporttejpning ”placerat på anatomiskt strategiska positioner”, och jag kan tänka mig att de inte riktigt är behagliga för dig som inte bryr dig om att raka benen.

20141104_105027-1~2Insida. Det slår mig nu att kanske de är vändbara?!

Nivå 3 på kompressionen och kluriga att ta på (som vanligt med kompressionskläder), men vill man så går det! Väl på sitter de perfa även om det inte är snörning i midjan. Jag var lite orolig där men de sitter bättre än mina 2XU som känns för låga i midjan. Puma RCVR Tight heter det.

*Trär på mig mina latex-brallor och kör ett distanspass.*

Vad säger du – märker du någon skillnad i återhämtning med kompressionstights, eller är det bara snyggt och skönt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.