Stävie Trail ligger i luften

Veckan som jag fasat men samtidigt sett så mycket fram emot är här. Veckan innan startskottet av Stävie Trail. Åter igen ett kalenderpussel. Stävie-pyssel samma vecka som pt-jobb, som Safe-ambassadörsjobb och som mannen är bortrest. Den här veckan är sådan som jag vill komma förbi men samtidigt njuta till fullo av. Det ligger så mycket spänning i luften. Det ligger så mycket spänning där ute blanda alla 900 löpare. Jag har snackat med några av er och det här lilla hobbyprojektet är på blodigt allvar för så många.

Jag knappar ihop ett litet kort inlägg som förklarar en hel del bortavaro kommande vecka. Eller veckor – beroende på hur lång återhämtningstid det är efter Stävie Trail. Inte av att springa loppet utan av att anordna det. Så nu finns det ett gäng post-it-lappar utspridda i lägenheten. Diverse kom-ihåg som till exempel ”Dunk”. Någon som har en vattendunk att låna ut i Malmö-området? Övriga lappar handlar mest om att dubbel- och trippelkolla. Inte bara hålla kolla på mina egna arbetsuppgifter, även andras. T.ex. leveranser. Bajamajor, medaljer. Vad händer om medaljerna kommer på fredag och jag inte är hemma för att ta emot alla medaljerna och jag kan hämta ut paketet på postens stora postcentral när de öppnar på måndag? Kanske bäst att omdirigera försändelsen… Det är bland annat sådant som håller mig i dvala om nätterna.

Måndagen – check. Snart söndag. Välkomna till Stävie!

IMG_4628Jag räknar med att de här fundersamma minerna kommer att komma tillbaka under söndagen! Men allt löser sig. Det gör det alltid. Visst Anna? Visst?

4 Comments

  1. Jag retar mig lite grann på att vi fick en kalasinbjudan just på söndag, annars hade jag tänkt springa Stävie Trail i år. Dålig timing. Hoppas ni får ordning på allt och att det blir kanonväder 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.