Stävie Trail 8 mars 2015

Alltså, hur slagkraftigt är inte Facebook! Sedan strax efter lunch har vi haft ute evenemanget kring vårt terränglopp Stävie Trail 2015. Evenemanget har nått ut till närmre 600 pers tack vare delningar och inbjudningar från er som varit inne och suktat efter lite terränglöpning! I skrivande stund har 121 aviserat att de vill komma och springa den 8 mars.

10754397_10152573829081748_200046848_o

Att få arrangera och genomför Stävie Trails andra upplaga är helt klart det roligaste i kalendern för 2015.

Så klicka in 8 mars Stävie Trail i kalendern för hur lockande låter inte detta?

Föredrar du skogsstigar framför platt asfalt? Gillar du lukten av skog och räds inte lite lera? För dig anordnas för andra gången Stävie Trail – ett välgörenhetslopp där delar av intäkterna går till Rädda Barnens katastrof-fond och dess arbete i kampen mot Ebola.

På en försvinnande liten skogsplätt, mitt på den skånska åkern, har du möjligheten att uppleva tjusningen med terränglöpning. Vi bjuder dig på en småkuperad terrängbana på stigar och i skog du knappt visste fanns. Du kan springa, lunka eller gå. Antingen ett varv (6,5 km) eller två (13 km). Efteråt serveras bulle och blåbärssoppa.

Kika in på vårt facebookevenemang och följ händelserna inför loppet. 1 januari öppnar anmälan, och den görs på stavietrail.se. Bjud in nära och kära, vänner och ovänner i evenemanget så vi kan slå 2014 års deltagarrekord! Kanske vi måste anlägga en större skog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.