Start med lyckospark

Åter igen välplanerat att ge måndagen både sol- och månsken. Som i fredags fast måndag. Kanske ännu bättre till och med. Vem blir inte på glatt humör? Planeringen har hållt från morgon till kväll med vissa medvetna omplaneringar.  Ja jag sprang till jobbet. Veknade inte. Tvekade inte och inte heller ångrade jag mig. Sol och några få plusgrader. Jag skänkte aldrig kyla en tanke. 

Dagen rullade iväg med gruppträning för mammor med bebisar. Återigen solsken! Gruppträning i form av intervallöpning på kvällen. Fullbokat och lika överbokat. Vi har högt tryck på löpklasserna vilket är superkul. Poppis och bra träning!

7 kunder med varsin plan men planer kan ändras på. Det vet jag när jag skriver passplaneringen. Någon känner lite stelhet i axeln efter att ha sovit lite väl hårt (beror sällan på sömnen 😉 ). Någon annan med ont i ländryggen efter en lång dag på jobbet. En annan har fått tillbaks känningar i höft. ( Jag är lite av en självutnämnd expert på höfter uppbyggt av egen erfarenhet… I know the feeling.) Ytterligare någon vill väldigt gärna springa. Då blir det till akut omhändertagande och rucka på planenen. Ta hand om bekymmer kommer före all planerad träning. 7 kunder med olika mål och olika förutsättningar men alla ett steg närmre sitt mål. 

Löpning hem med extra knorr. Det där som händer när man väl kommit ut, känner flowet och inte riktigt är redo att krypa ner i soffan. Men nu är det dags att samla krafter till imorgon, med sällskap av månskenet genom fönstret. 

Det var måndagen det. Som planerad men ändå inte. Så fylld av glädje och det visste jag med all säkerhet innan måndagen vaknade. Tisdagen blir minst lika spännande som måndagen var glad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.