Starstrucked inför nyår

Horoskop. Jag läser dem inte alls ofta, men jag gillar dem när jag väl gör det. De har något att säga. Jag tror att det som står skrivet i stjärnorna hjälper mig att tro på mig själva och hitta min väg. Jag tror att det positiva som ”utlovas” ger mig hopp om en rolig, välbehövlig, spännande, häftig (eller vad det nu kan vara) framtid. Jag tror det som står skrivet hjälper mig att fatta beslut, att stå på mig och följa magkänslan. De ger ingen exakt vägledning. Snarare en öppning med en hänvisning åt vilket håll jag kan tänkas leda mig själv.

Ett horoskop säger ingenting om någon annan. Bara om mig och utifrån hur jag väljer att se på mig själv där jag befinner mig. Jag tror att det som formuleras och antyds under perioden är menat för att skapa en balans och få mig att förstå att allt inte är enkelt, rättvist eller lätt att ta sig igenom. Det får mig att inte glömma bort, inte bagatellisera och att inte ta för givet. Det blir till utmaningar som får mig att hålla mig vaken och alert.

Det finns en utstakad väg som är menad att jag ska hitta, men jag måste hitta den själv. Jag söker mig inte till horoskop, men bläddrar jag fram till ett så läser jag. Annars hade det inte hamnat där framför mig i en tidning jag aldrig annars läser. Följande stod i mitt horoskop för 2015:

20141219_174557-1

Det gav mig väldigt mycket hopp, en massa glädje och en del utmaningar. Jag ska fortsätta där jag är, ha ännu roligare och satsa ännu mer på det jag tror på och som känns bra i magen. Jag ska välja och jag ska välja bort. Jag ska fortsätta ta för mig och verka där jag känner att jag verkar för mest nytta. Jag ska se det som andra kanske inte ser. Jag ska ta risker för att få chanser, och chansa för att våga ta risker. Jag ska ta vara på min kunskap, min kompetens och min erfarenhet och samtidigt bygga vidare på dem alla. Jag ska ta hand om mig själv och inte pressa mig. Jag ska tro på det jag gör och ta hand om min omgivning och människorna omkring mig. Med det kommer goda resultat.

Starstrucked – stjärnfascinerad. Jag gläds inför mitt 2015 och ser fram emot alla nya projekt och alla nya människor jag kommer få möta.

250px-SagittariusCCTa till er – ni andra Skyttar där ute. Det verkar bli ett spännande 2015!

Hur vill du att ditt 2015 ska bli?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.