Spring ut och vädertrotsa!

Det finns en vits med att leda löpargrupp och coacha löpklienter. Förutom att jag tycker det är väldigt lärorikt, motiverande, inspirerande och glädjefullt. Jag kommer dessutom själv ut för löpning i ALLA väder. Jag kan inte vara den som stannar i soffan under en filt och tänker att jag kan ta passet en annan dag. Tur är väl det för den tappra skara löpargruppsdeltagare som klär på sig träningskläderna och ger sig ut trots regn, hagel, snö och hård vind sprider så fantastiskt mycket motivation själva och är så taggade att ge järnet när man ändå har tagit sig ut i motvind!

Ett stort gäng glädjespridare, smått kamouflerade bakom flera lager kläder, mössa, vantar och två hackande tandrader. Man kan stå där och gnälla över att det är kallt, det har vi alla gemensamt, men sen är det Fokus Genomförande som gäller. Alla biter ihop, gör sitt bästa och känner sig nöjd efteråt. Jag vill påstå att ett otäckt väder snarare förstärker den positiva känslan efteråt. Den upplevelsen får man inte i soffan.

20150401_151226

När oväder härjar utanför fönstret, försök minnas känslan efteråt. Välj dina tillfällen då du stannar inomhus. Är det bara vädret som håller dig inne? Kliv ut och ge igen! Kläderna torkar och huden är vattentät.

Jag tror att jag kan motivera dig att komma ut oavsett väder. Vill du eller du tillsammans med en vän ha ny inspiration till din löpning? Vill du bilda din egen löpargrupp? Hör av dig på sarah@tyckomdig.se eller kika in på min sida om löpning. Just nu finns ett påskerbjudande ute under fliken Erbjudanden.

One Comment

  1. Jag håller med. Det är jätteskönt att komma hem till en varm dusch, soffa och en kopp te när man har kämpat sig fram genom isande regn, snöblask, kulingvindar eller vad det nu må vara. Och dessutom blir man ju så stolt över sig själv 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.