Så här får jag fira

Medan andra är ute och kutar med ballonger och partyhattar och firar Löpningens dag så får jag allt stanna hemma och försöka få i mig energi. Att återhämtningssträckan ska vara så förbaskat lång! För barnen tar det ett par timmar sen är de precis som vanligt igen med lek, skratt och bus. Jag har inte rätat upp mig ännu.

Ja det händer inte så mycket här. Istället för att springa får jag fira på annat vis. Springa kan jag göra alla andra friska dagar på året. Jag firar mig själv och att våren verkar kunna komma snart, med förhoppning om att snart lägga undan understället. En utrensning. Bort med illaluktande kläder. Putsa skorna. Kanske vågar jag slänga ut mina trotjänare som knappt har sula kvar…

Ut med det som inte används. Fullt användbara kläder och skor ska ut på Tradera och kanske ge möjlighet åt något nytt så småningom. De här högarna är ett bevis på att det är svårt att hitta ersättare för de väldigt många år gamla favoriterna!

…så spring ni, så städar jag så länge.

20150207_110416~2 20150207_110540~2 20150207_110548~2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.