S som i söndag – Springa, Svulla och Selfie

Spöregn så klart, men äntligen blev det av. Sällskapslöpning med Jessica och en lugn runda stod som önskemål från oss båda. Pigga ben, men allt ovanför kändes kymigt. Lite hetsig start med 5.05-tempo första två kilometrarna. Lite FÖR taggade och begeistrade att springa tillsammans. Jag som har en rätt lång uppstartssträcka. Mycket att prata om, och springer man fort så pratar man fort. Och andas fort! Saktar ner och hittar ännu mer att prata om.

IMG_20140921_135821
Höstblött på Sundspromenaden

 Löftet var att lyssna ordentligt på kroppen. Ont i ryggen och huvud kom efter 7 kilometer, och jag avbröt rundan. Det känns alltid så där, men jag är övertygad om att det är därför kroppen pajar. När man fortsätter springa trots att man inte känner sig helt hundra. Regn byttes mot sol och jag fick vinka av Jessica, småsprang 2 km hem och landade ändå på ett 5.30-tempo i snitt. En lugn runda var ju en lögn, men ett lagom snabbt pass inför Lidingöloppet var nog ändå det bästa. Första löpturen på asfalt på över en månad. Kanske lite extra studs i benen? Kom hem och stretchade loss ordentligt. Skönt.

SöndagsbrunchRestaruang Kalk i Limhamn som startade igång sina söndagsbruncher just denna söndag. Smaskigt som tusan. För att citera sonen. ”Det här är som slajm (om panacottan). Gott!” Sjukt mätt och middag blev först kl 20. Frossat? Svullat? Nä, bara ätit riktigt ordentligt, bra och smart. Hela kostcirkeln representerad.

 20140921_130411 20140921_131447 20140921_133238

20140921_140104

Försökte bota min selfieångest med en bild. Ska det vara så ska det vara i ett svart och guldigt toalettrum! Där hade jag kunnat bosätta mig och få plats med alla mina skor! Det blev bråttom när någon spolade i toaletten, och jag smög ut… Stiligt?

En riktigt bra belöning för att ha fixat det som nog får räkna som det sista passet innan Lidingöloppet utan att förvärra skador och smärta. Två naprapatbehandlingar att utstå innan avfärd mot storstan och förhoppning om att jag mer känner mig stolt och smidig än stel och stum. Lite slit nu innan sovdags. Många bra ord på S!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.