Råsaft – god men ful

Om så mycket onyttigt ser så gott ut, måste nyttigt då se äckligt ut? Nej, förstås inte, men denna råsaft kvalar in där. Den smakar väldigt gott, innehåller mycket nyttigheter, men drick den inte med ögat.

IMG_2455

Persika
Apelsin
Jordgubbar
Spenat
Kokosvatten
Is

Kör först spenaten i råsaftcentrifugen för att allt inte skulle bli brunt till färgen med en gång. Häll spenatsaften i flaska. Stoppa i persika, apelsin och jordgubbar i råsaftcentrifugen. Blanda i kokosvatten i råsaften och rör runt. Fyll på i flaskan och hoppas att allt inte blandar sig till otäck färg. Isbitar, lock på, ta med sugrör och sätt dig i solen och sug åt dig av c-vitamin, d-vitamin, järn och en massa andra nyttigheter.

Tips Lägg frukter och bär i frysen en stund för att få en krämigare konsistens på råsaften. Ger kyleffekt i sommarhettan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *