Portugal vs. Stockholm

Det blir inget löparvecka i Portugal nästa år. Två år i rad och sen får det bli paus från veckan med Springtime Travel. Veckan är fantastisk på många sätt, men det finns så mycket annat att testa utöver en löparvecka i Portugal. Jag säger inte att årets vecka blev det sista Monte Gordo-besöket. Det kommer komma fler.

Jag går inte Springtime Travel-tomhänt för det. Anna viftade med två biljetter till Training Camp Stockholm sista helgen i november och erbjöd mig att följa med. Kul som tusan, vi har ju ändå ett möte inbokat  fredagen. Låt oss förlänga det! 😻 Vips hade vi en varsin tågbiljett t o r Sthlm, ett hotellrum och två dagar att förgylla md träning och inspiration.

 

Kruxet är nu att välja pass för dessa två dagar. Ett ännu mer fullmatat program än vad en dag på sydligare breddgrader har varit, och DÄR har det varit svårt att välja. Så många spännande pass och intressanta inspiratörer i Stockholm. Styrka, rörlighet, stabilitet och kondition. Yoga, styrkepass i mängder av varianter, soma, dans och löpning m.m. m.m.

Hade detta varit för ett år sedan hade jag inte tvekat på att boka in varje löppass, men nu känns det annorlunda. Jag vill ta mig åt fler håll än att springa framåt. Nej då, jag nedvärderar inte löpning. Det är mer komplext än att springa rakt fram, jag vet. Det är snarare så att det som gör det komplext vill jag kunna träna på på olika sätt, i olika format. Min PT-utbildning öppnade mina vyer ordentligt och jag fick blodad tand för så mycket, och flera pass faller mig på läppen.

Står det krypa, hållbar, handleder, kontroll, kreativitet, tankekraft så blir jag såld. Jag vill ju utvecklas på alla mina plan. Jag vill utmana alla min olika fysiska kapaciteter. Jag vill utforska allt annat, gå nya vägar, gå utanför boxen, känna mig obekväm och öppna upp för inspiration till tusen. I ett av passen stor det Boll. Ingen aning om vad det är för boll. Om den inte kommer ligga still mellan mina händer hela passet så blir det en riktig utmaning för mig. Nyfiken är bara förnamnet. Hoppas bara att Anna också faller för boll…

Det finns så mycket inspiration att inhämta för egen del men också för mina tränande klienter. Även om jag skippar löppasset så kommer jag få med mig massor till er, mina löpklienter. Löpning kan vara massor mer än att ta sig rakt fram. Vänta bara ska jag visa, och PT-klienter – ni har säkerligen en hel del skitkul att vänta er!

One Comment

  1. Åh nu blev jag riktigt avundsjuk! Har också spanat på den helgen, men kan inte åka eftersom jag ska vara borta så mycket veckorna därefter att varken samvete eller vardagspussel tillåter fler dagar. Men det verkar riktigt roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.