Portugal edition 2018: starten

Portugal 2018 edition startade idag! En sjukt tidig start då jag klev på den sista nattbussen för att ta kvart över 4-tåget till Kastrup och flyg 6.00 mot Faro, Portugal. Enkel plan. Som egentligen var självklar och som tillslut gjorde att vi landade i Faro men längs vägen händer allt som sinkar.

På vägen hinner jag bli den där som jag själv kan stå och titta på och tänka ”Herregud människa!”

Som när jag står och tittar på människan som måste packa om pga övervikt i bagaget. ”Herregud människa! Hur svårt kan det vara att packa ordentligt?!” Okej, min våg hemma visade mindre. Får jag ha 20 kg så blir det 20 kg men degen måste ha jäst på vägen. Jag fick packa om. De automatiska bagagebanden är tuffare än de människliga. Det löste sig.

Står och tittar på resenärerna före i säkerhetskontrollen som inte alls förstått att man inte kan ha juice och parfym i väskan – om man inte stoppar dem i en enliterspåse… Då går det bra. Märkligt. ”Herregud människa. Vet du inte att vätskor ska stoppas i påse!” Jag åkte fast i säkerhetskontrollen med en Locabase-tub. Typ världens fetaste kräm. Idag var den tydligen ”liquid” och vätskor ska ligga i påse. Såklart.

Tappar mitt boardingcard på vägen och det SKA inte kunna hända! Det händer inte mig. Eller jo, jag är visst bara människa och då kan sånt hända. ”Men herregud människa! Hur kan man tappa boardingkortet?! På riktigt!” Jag fick ett nytt utskrivet. Det löste sig.

Jag har idag återfått tron på att jag bara är människa och att allt löser sig utan kris och panik.

Resten av avresan handlar om andra faktorer som inte bara har med människan att göra och två timmar försenade får vi komma iväg. Och landar. Och nu väntar vi på sol, så imorgon startar Portugal 2018 edition 2.0!

Fullare aktivitet kommer det vara på Instagram @tyckomdig så kika in och häng med så är det kanske du som inspireras att hänga med 2019!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.