Planeringstajm

Hur läget ligger? Jodå, de två sista veckorna på sommarlovet är på gång parallellt med att arbetslivet knackar på axeln och vill dra igång. Två behagliga tillstånd. För första gången på väldigt många många år har jag inte ångest över att ledigheten tar slut. Ingen efter-sommar-panik för att jag en måndag ska vara tillbaks på min arbetsplats. Av flera anledningar:

1. Jag VILL jobba igen! Jag har visserligen inte tagit helt ledigt mer än någon vecka under sommaren. Uppdateringarna på hemsidan har levt kvar även om de har glesnat och jag har undanhålligt rätt många av mina träningspass, upplevelser, dopp och annat. Jag har antagit att intressenivån svalnar och ni har haft fullt upp själva med att ha semester ändå – som jag. Eller? Jag har hållit träningspass och jag håller på att se över delar av min hemsida inför vad som kommer framöver. Det har främst hänt under sommaren. Snart drar det roliga allvaret igång igen.

2. Det kommer inte att komma en måndag framöver då jag sätter mig på en kontorsstol, trycker igång datorn (och hoppas på att jag minns lösenordet) och är tillbaks i kontorsrutinen med en suck. Som så många andra av mina år. Jag är ju inte där längre! Det passar andra, men där och då passade det inte mig. Jag tog mig ur det och jag trivs mycket bättre som det är nu och allt som följer med nuet.

3. En spännande höst står framför mig vad gäller jobb och annat, så strunt samma att vi går mot mörkare och kallare tider.

planeringht2015

4. Planeringdags! Jag gillar planering och jag gillar att ha planer. Jag skapar mig då saker att se fram emot. Vi närmar oss augusti och det är dags att ta en funderare och planera för hösten och vinter. Inte bara sätta upp mål för träningen utan även i övrigt vad jag vill ska hända. Dags att göra drömmar till mål.

Vad har hänt under din semester? Funderat på framtiden? Hur ska den se ut? Du bestämmer. Glöm inte det.

 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.