Planeringsfredag – det rör på sig!

Det rör på sig en hel del, och fredagkvällen kommer lägligt efter denna vecka. Det händer mycket och det innebär att mycket roligt är på gång förstås. Fredagseftermiddagen handlade om movesome och planering av våren. Anna och jag har några projekt på gång som på olika sätt kan sätta dig i rörelse. Vi planerar bäst i sällskap av god mat och fika så lunch på Satori plus kaffe på Solde Kaffebar och några fler bitar föll på plats. Några hintar:

– Nu närmast har vi Sportloppis. 29 november it is. Det finns tidigare inlägg om det så jag behöver inte beskriva det närmre än att ”boka ett bord”! Hälften av intäkterna för plats- och bordshyra går till välgörenhet.

– En helg i slutet av februari kan du unna dig något riktigt lyxigt. Gillar du löpning, god mat och avkoppling så ska du absolut lämna februarihelgerna lite öppna. Vi har snart spikat datum. Lyxlöpning på flera sätt, och förmodligen den bästa julklappen till någon som gillar skog, frisk luft, löpning och välgörande avkoppling.

20141021_135116~3Vill du springa här i skånska skogen i slutet av februari?
Lite färre löv, kanske lite snö men ack så trevligt.

Och inte minst…

– Vill du springa ett väldigt roligt terränglopp i en väldigt liten skog så väntar Stävie Trail söndagen den 8 mars. Det är andra året som loppet går av stapeln, så var du med förra året, så satsa på ett PB 2015! Mer info om anmälan kommer så fort vi får upp hemsidan.

Nu sätter vi fart mot våren! Let’s move some!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.