Pirr-i-magen-dagar

Vid den här tiden på året är det ungefär lika mycket pirr i magen som inför det första startskottet första söndagen i mars. Vi är nämligen i startgroparna med att öppna anmälan för nästa upplaga av Stävie Trail. söndagen den 4 mars 2018 kör vi den femte upplagan av terrängloppet i skogen ingen visste fanns. Åtminstone inte för 5 år sedan. Nu är det rätt många som känner till den vill jag påstå. Närmre 700 vuxna och 100 barn förra loppet och vi hoppas kunna toppa det!

Vi har sagt att anmälan öppnar måndag 13/11 med då tänkte vi inte på fars dag som är på söndag. Så vill man verkligen säkra en startplats till pappa och även till dig själv så passa på nu på lördag den 11/11 mellan kl 12 och 17 då vi tjuvöppnar anmälan.

Varje år har vi valt ett välgörenhetsprojekt att stötta tillsammans med alla löpare. I år (likväl som 2016) ger vi en donation till Ronald McDonald Hus i Lund. En sån fin verksamhet som stöttar familjer i de tuffaste av tider. Gå in och läs mer här om hur deras ”Hus” fungerar och vad vi kan hjälpa till med.

Så nu pirrar det i magen inför att trycka på knappen. Vill du vara med och springa terränglopp i Stävie så ska du absolut hänga på låset! Vi tror på anstormning nämligen. Som varje år.

Följ med oss på stavietrail.se och på vårt Facebook-evenemang. Där dyker det upp spännande nyhetssläpp och happenings ända fram till startskottet den 4 mars. Gilla om du tänker vara med!

Comments are closed.