Parträning

Jag kallade till tisdagsträning på vinst och förlust med förståelse för att mitt trogna gäng hade annat för sig. Och det hade de. Alla utom Jessica. Hon ville träna. Jag satte ihop passet för två och vi körde parträning.  Jag tog med en gottepåse och frångick det redskapslösa temat. Man passar på när man är två. Vi hittade skugga och skalbaggefritt och plöjde igenom totalt 9 övningar med pulshöjande pauser. 30 minuter. Fantastiskt kul att jobba hårt tillsammans. Synka, tajma, pusha.

  20140722_193900

Mycket överkropp och puls. Vi klappade händer medan vi stod i plankan. Vi kastade boll till varandra. Vi sprang med slang. Hoppade i takt och turades om. Bål, axlar och armar. Rumpa och lår fick också sitt. Inte så mycket förflyttningar och snabba byten. Smart tänkte jag som själv tvingas till vila i fötterna och pausat löpning pga en lilltå. Bruten eller obruten – den gör mycket väsen ifrån sig för att vara så liten. Den är betydligt bättre nu än för några dagar sedan så springa ska den få göra på lördag.

20140722_193803

Träningsvärk är bra betyg. Kanske vi kör i par nästa gång (5 augusti). Flera par. Kom och var med! Det är kul att träna tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.