På besök i skogen

..och på besök hos min gamla löpgrupp Runacademy. Jag behövde inte tänka jättelänge när jag fick frågan av platschef Pernille om jag kunde hänga med som ledare till extrapasset i Torup/Bokskogen, då ledarstyrkan hade förhinder på många håll. En chans att komma till skogen. En chans att få gruppcoacha traillöpning och chans att återse kära vänner. Kan inte tacka nej. 

Jag saknar den maffiga löpgruppen om tisdagkvällarna!! Men det funkar bara inte att få ihop i vardagen. Nu har jag varit borta två terminer men jag tror möjligen att jag kommer tillbaka någon gång. Om jag får. Det är så mycket glädje och tacksamhet över att få jobba med så många härliga springande människor på en gång! 

Löpgruppens trailpass var en bra blandning av backlöpning, utförslöp, trailslingor och avslutande Tabata. Sen bar det av mot en egen runda för att få sniffa skog. Lukten av höst rakt in i näsborrarna. Älskar skog. Älskar färgerskiftningarna. Även utan sol blev det ju toppen! Vi har turen att fortfarande ha värme här nere i södern så höstkylan märktes inget av.

Mina första 7 km backlöpning i skog sedan Lidingöloppet och det är tur att skogen gör mig gott i övrigt för fy vad tråkjobbigt det var!! 7 km!! Inte en suck att jag hade kunnat ta 3 varv till plus ytterligare ett par kilometer. Inte ett spår av den pigga kroppen som gick i mål på Lidingö för några veckor sedan. Jag ursäktar mig med att jag har sprungit intervaller två gånger denna vecka och avslutade gårdagen med 1 h cykelpass. Bäst av allt – jag nojjar inte över den illa feelingen för jag hade inget annat jag behövde jobba för än att passa på att få lite skogslöpning i kropp och sinne. Check på det och fulltankad av skogskärlek!

One Comment

  1. Låter som du fick ett fint pass i dag med ett bra gäng samt fulltankad med skogslöpning och skogskärlek i kropp och sinne 🙂 Jag tog själv en kortare asfaltrunda idag men det var behagligt löpväder med nästan ingen vind, lättare duggregn och 16 grader ”varmt” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *