Ovisst äventyr

Jag vet inte så mycket mer än att jag ska få springa på lördag. Jag har en packlista och en tidsangivelse. Jag har ett tåg att passa och jag hoppas på fint väder. Det är så spännande så jag spricker! 

Jag är ganska säker på att det är en angenäm helg hon har ordnat den där Anna. Men vad jag ska ha saxen och visselpipan till är osäkert. Och även hur kallt det kommer vara i vattnet där jag ska använda badkläderna. 

Det skulle kunna vara en baklängeslöpning sträckan Lund-Kävlinge för bad i uppblåsbar barnpool fylld med kallvatten, och övernattning på tältsängen, och det skulle vara hur nice som helst men jag anar att det kan vara större, längre och varmare än så för Anna är lurig, gillar att springa långt och badar inte i kallt vatten. Spänningen stiger….

2 Comments

  1. Och nu kommer du med hur bra idéer som helst! Baklängeslöpning till Kävlinge liksom, vilken fest! Hur kunde jag INTE tänka på det??? Men det kanske går att ändra…..
    Du behöver inte vara orolig, jag hatar att frysa och är livrädd för gocart, och skulle inte utsätta mig för något av det….
    Och du. Glöm inte chokladen. Som jag ska äta medan du klipper tånaglarna och visslar visselpipa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.