Ovetande om obalans

Ibland befinner man sig i obalans utan att veta om det.

Fina nya kläder måste förevigas på bild, och jag lyckas inte stå framför kameran, posera och tycka jag ser naturlig ut, och dessutom bli nöjd. Så det fick bli stå rakt upp och ner framför kameran och se onaturlig ut.

Och vad upptäcker jag??

2014062704 2014062702 2014062703   

Jo, det som känns rakt upp och ner är väldigt snett. Tycker att jag har fått till det rakt innan, men någon kraft har gått ur mig. Man kan tänka sig att det sitter en ettåring på vänster höft. Jag står där på huvudet och tycker att jag fixat det galant. ”Du måste sträcka ut mot fönstret till” säger J tillika fotograf. What? Hur gör man det när man står upp och ner, allt känns spegelvänt och fullt balansfokus och man ska trycka sin vänsterhöft till vänster fast det känns som höger? Står och funderar ett tag och samlar mig.

2014062705 2014062701

Det blir bättre men känns konstlat och ser konstlat ut, och höftpartiet går istället för långt åt andra åt andra hållet. Jag vet att jag är sned, när jag står på fötterna. Det blir snett med åren – skolväska, handväska, 2 x småbarnsår, plus att man ofta är lite osymetrisk. Jobbar med det och har kommit en mycket bra bit. Svaga punkter har blivit starkare och smärta har försvunnit. Nu ska jag möblera om i styrketräningsprogram och lägga in ännu mer enkelsidigt fokus åt båda hållen, för så här kan jag inte ha det om jag ska hålla mig hel.

I mars kom jag hit:

CAM00337

Framsteg. Från köttbullen till spagettin. Allt går, och jag ska bli en rak okokt spagetti.

Kläderna ovan då. HM får in nya pigga färger. Jag passar på att fynda och byta ut några illaluktande plagg. Bra priser, bra kvalitet och HMs kläder har passform på sina kläder som är gjord för mig. Jag vet att jag kan handla utan att prova och i 9 fall av 10 passar de. Jag gillar lågpristräning och behagliga kläder tillhör träningen, och HM tycker jag har kommit långt både vad gäller kvalitet och stil. Gillar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.