Överraskande resultat

Jag gillar att överraska mina klienter. Överraskningarna är inte någonting inslaget som jag sträcker fram. Överraskningarna kommer med klientens egna insatser. Har man gått med axel- och ryggvärk en längre tid så är det lätt att bli överraskad när två pass skonsam och välgörande träning på en vecka faktiskt lättar värken.

Eller när det första passet på gymmet, kanske det första på mycket länge, som man trodde skulle bli en bekräftelse på att man är svag och ….hmm… dålig…, faktiskt blir ett riktigt kul tillfälle med lite go’ mosighetskänsla och skön trötthet på några ställen i en kropp som börjat komma till liv.

Eller när man upplevt att löpningen stått stilla ett tag, man känner sig baktung och man lyckas inte göra några framsteg. Man får chansen till en timmes löpteknikträning och upptäcker att löpningen känns överraskande lätt och fräsch.

Eller när man känt sig trött och nere ett tag med ändå masat sig ner till gymmet för att efter en timme upptäcka att man faktiskt är piggare och gladare efteråt än innan.

Överraskningsmagi, och allt JAG behöver göra är att ta din hand och leda dig på ny väg. Överraskningen för dig tror jag är att du inte trodde det var så enkelt.

20150601_182814

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *