Öva på att inte veta

Ibland är man så nyfiken så att man bara spricker. Och då kommer spekulationerna. De är lika sanna som väderprognoser. Du kanske börjar fundera, undra, hitta på och kommer med egna sanningar. Baserat på mitt förra inlägg så startar spekulationerna givetvis, om vad det egentligen är som har hänt och händer. Jag har valt att inte berätta detaljerna eftersom jag inte själv vet allt och vi är flera i detta sammanhang som inte spelar efter mina egna regler.

Det rings runt, frågas och konstateras. Det är farligt. Det skapar alldeles säkert historier och föreställningar om vad som händer och pågår och det landar i slutändan i att någon tror sig veta. Jag har sagt det innan – bara jag vet sanningen. Fråga mig, ingen annan. Du vet ingenting förrän du har frågat. Det gäller i alla sammanhang.

Låt oss ta detta som en övning i att finna sig i hur det är att inte veta något säkert. Så lever jag just nu också i väldigt stor utsträckning. Öva på att inte veta. Öva på att inte behöva veta. Öva på att inte spekulera. Öva på att inte behöva fråga någon annan som inte heller sitter inne på att svar. Finn dig i att det är som det är. Öva istället på att ta reda på den verkliga sanningen. Dagens läxa – med omsorg om dig.

Men skriv inte då… kanske du tänker. Säger man A får man säga B. Det tycker inte jag att jag behöver. Alfabetet har dessutom fler bokstäver än A och B och fler sammansatta bokstäver som bildar ord och för ord finns det olika tolkningar. Jag får sätta mina egna ramar för vad jag ska gå ut med och jag ramar in i stora drag det som andra kanske kan förstå sig själva i.

Tolkningen är fri men det finns bara en sanning.

TACK för allt stöd jag fått från så många! ♥ Kärlek till er! Jag samlar på hjärtan.

20150409_133813

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.