Öppen för ditt förslag

Jag gillar verkligen att jobba som personlig tränare. Glädjen, tacksamheten och lättnaden över att kunna hjälpa människor att må bra är liksom det mest fulländade man kan göra och det kommer jag fortsätta med så länge det bara går.

Livet kom emellan som man brukar säga. PT-jobbet finnas naturligtvis kvar men jag behöver komplettera med en anställning som närmar sig kl 8-17-villkor, eller mindre. Förstår ni hur jag menar? Tryggad arbetstid för min lilla familjs skull, när den nu står inför lite förändringar. Några timmar här, några timmar där, lite av varje varannan vecka. Alla möjligheter finns. För säkerhets skull, med fortfarande krydda till med PT-jobb i största möjligaste mån. PT med ett extraknäck.

Så – Jag – en akademiker som bakgrund och hälsofrälsare i förgrund. Många år inom högskolevärlden, med marknadsföringserfarenhet och erfarenhet av utvecklingsprojekt. Sadlade om för att jobba med friskvård och för att få hjälpa människor mot en hälsosammare livsstil. Skriva är ett rent nöje.

Det finns mycket mer att lägga till, och det finns nya utmaningar att utforska. Sociala medier ger möjligheter. Med hopp om att mitt engagemang behövs där ute.

  • Vet du något om en ledig tjänst som jag borde få nys om?
  • Vet du någon jag borde prata med? 
  • Vet du i vems hand just mitt CV borde landa?
  • Vill du veta mer om mig?

Kontakta mig – sarah@tyckomdig.se. Dela mig på Facebook. Besök mig på LinkedIn.

IMG_5342

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.