Onsdag och önskar mig svettfest

När jag inte får svetträna på en vecka (pga nytatuerat ben), det är då jag blir som mest sugen på intervaller, längsta cykelpassen, hot yoga och högintensiva cirkelpass. Eftersom jag inte kan välja bort att svettas om vänsterbenet måste jag hitta träning som inte är svettig. Det finns ju massor så klart och det handlar mest om intensiteten men jag har svårt att ta det lugnt så ovan nämnda KOMMER bli svettigt och går bort.

Alternativ:

– knäböja lagom tungt. Underhållsstyrka. Marklyften blir det nej till. Det är inte läge att slicka smalbenet med stången när smalbenet redan är rödlila.

– överkropp kan också behöva underhållas så allt från stångrodd, chins och egentligen all annan redskapsstyrketräning är ju ok egentligen så länge jag inte tänker cardio och tar i hårt. 

– powerwalkzzzzzzz. Promenader är ok men rätt osugen på det. 

– oändligt med rörlighetsträning. Där har vi det. Om en vecka kommer jag kunna vända ut och in och knyta knut på mig själv. Nja…

En vecka minus 29 timmar. Jag vill springa. Cykla intervaller. Jag kan till och med tänka mig stakmaskin. Veckans matra: Ska man bli fin får man lida pin och vara svettfri. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.