Om du har 10 minuter över

 …och det har du ju, annars har du det allt för hektiskt och behöver se över situationen.

Det kanske börjar orda upp sig med halsontet. Det är i alla fall vad jag tänker mig och ibland blir det faktiskt som man tänkt. Inte frisk, men kommer bli. Några gånger för mycket har det INTE blivit som jag tänkt senaste veckan så dags att balansera upp det. Nu ber jag alla hålla tummen hårt att hostan håller sig borta denna gången, annars kan jag genast räkna bort en veckas njutning i Portugal.

Sitter i solen på balkongen och grundar solbrännan en stund och tänker över packningen. Tyvärr får jag inte ner min foamroller i resväskan, och jag kommer att sakna den. En dag köper jag en större resväska. Så användbar på många sätt och mest av allt kommer jag sakna detta:

20150129_205144

Att sträcka ut bröstryggen och bröstkorgen utan att behöva göra något annat än att bara ligga stilla, blunda och andas. I 10 minuter. 10 minuter om dagen. En order från min naprapat för att hjälpa min stela bröstrygg och strama bröstmuskler, men jag lovar att det är skönt och gör det mer än gärna. Är du stel kommer du förstå. Alla små muskelfibrerna i rygg och bröst bara njuter som om de låg utsträckta på en solvarm strand och bara har det lugnt och skönt. Eller det är kanske så JAG tänker, och njuter, och längtar.

By the way. Till er som brukar säga ”Foamroller? Det går lika bra med en PET-flaska fylld med vatten!” Jag utmanar er i Just denna övning. Ta en PET-flaska och testa om det känns bekvämt.

Jag tänker mig ett par hoprullade handdukar, överkast eller liknande som substitut. Eller en avlång hög med sand. Något ska jag nog kunna hitta på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *