och så kom våren

Helknas, men helt ok. Kommer vi bli helt konstiga för att årstiderna helt har ballat ur? Som när mat-och sovklockan blir felinställd och kroppen och knoppen blir ovänner. Kommer vi gå tillbaks till att närma oss grottmänniskotillstånd och få börja om i utveckling?

Det var helfel att ta fram dunjackan. Tillsynes ingen vinter i Skåne alltså. Vi har precis fått höst. Idag slängdes vi tillbaks (eller fram) till vår. 9 grader varmt, solen strålade och då suger det i löptarmen, men hostan har kopplat greppet om mig. Blir kommande natt lika sömnlös som föregående natt så testar jag huskur på allvar. Choklad är bättre än medicin. Tillsammans med soffan, en kopp te och film.

Trots störhosta struntar man inte i ett sådant fantastiskt väder som idag. Kaffe, frisk luft, dagsljus och träning. Cravings på alla fyra, men en får vänta. En kaffe på bryggan i vårväder i november. Det låter heltokigt men känns helrätt. Snabbt glömde man att vissa dagar är gråmulna och regniga. Snabbt glömt att det kan slå om till iskyla inom kort. Tänker på att om en månad och lite till är vi på andra sidan nyår och närmar oss den ”riktiga” våren.

Några saker jag tänkte på ute i solskenet:

1. Vilket ska vara mitt första träningspass när jag är frisk?
2. Löphelgen som vi på movesome arrangerar på The Lodge i Genarp den 21-22 februari kommer bli så grymt! Gå in och titta! Tänk julklapp.
3. Tänk om vi lyckas fylla lokalen med sälj-bord inför Sportloppis på lördag!

20141125_125152

20141125_125257Årstidsförvirring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.