och så blev det vitt

IMG_3821 IMG_3822 IMG_3823 IMG_3846IMG_3825 IMG_3827 IMG_3833 IMG_3842
Grönt och brunt byttes på ett par timmar ut till vitt och grått.

Tidigt på julaftons morgon var jag ute i springskorna och njöt i spöregnet. Sprang in till stan och kollade in julbelysningen på stans gator och torg. Ljussättningen har jag totalt missat i år och ska man göra det så kan man lika gärna göra det på julaftonsmorgon kl 7 när det är folktomt och ingen ser mig ta en selfie med en ljus-ren. Blötare har jag faktiskt inte blivit i år.

Juldagen vaknar man till snö och inser att samma mängd regn som kommit senaste veckan kommer nu som snö istället, kombinerat med vind. Jag har inte bestämt mig för hur jag känner inför snön ännu, men kommer det lite solsken på detta så är jag beredd att tycka om det.

En helt annan situation för löpningen. Ett helt annat underlag att springa i så det kräver lite mer förberedelse. Jag har aldrig brytt mig om att köpa skor för snölöpning eftersom det handlar om max en vecka här nere och snöröjarna gör oftast ett snabbt och bra jobb. Jag fick gör-det-själv-kit i födelsedagspresent. Frågan är om det är värt besväret att skruva i dubbar och att offra ett par skor eller ska jag vänta och se hur länge det ligger kvar?

IMG_3851Redo att offra ett par gamla GT-2000.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.