OBS! Kom ihåg! Prioritera!

Det gick ganska snabbt att glömma prioritera min egen träning när jag började sätta tänderna i min klienters träningsupplägg. Hepp! så prioriterades soffan på kvällen, och Hepp! så bokade jag in klienter med inte så smarta pauser emellan. Min egen träning blev bara nödträning när kroppen gjorde sig påmind om behovet. Några snabba lösningar mellan varven. Inget speciellt helhjärtat. Som väl är handlade det bara om ett par veckor. Halvtaskig träning i ett par veckor är bättre än ingen träning alls. Men så kan jag inte ha det. Jag är hel och frisk. Låt det fortsätta så och passa på att nyttja det tillståndet väl.

Från och med förra veckan gör jag som jag gör med mina klienter. Jag bokar upp mig för mina egna träningspass. Träning för mig själv, med mig själv. Personlig träning helt enkelt!

20150929_092844Ett pass som sa att blir det inga fler denna vecka så är det sjukt bra ändå!

Hur planerar du in din träning? Helhjärtat i förväg med ett kryss i kalendern, eller lite mer halvhjärtat när det blir en stund över?

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.