Nu fattar jag vatten!

Ha! Nu drar nog några åt sig öronen men förhasta er icke. Jag pratar inte om simning. Dit är det fortfarande ett långt hopp, men jag förstår att en timme om dagen i behagligt varmt vatten, tre dagar i rad, har gjort underverk med höftpartiet. För på gårdagens distanspass ville höfterna fram fram fram, som aldrig förr. Räta och fina. De fick hejda sig lite. Överkroppen måste hinna med, och den behöver fortfarande mer spa.

Jag har sprattlat omkring i vatten, trampat vatten, simmat lite, lekt med barnen, flutit och slappnat av, och sen bastu på det. Det måste vara receptet på smidiga och fina löparhöfter. Vattenlöpning är vettigt, men jag kommer inte mig för att utöva det. Nu blev vattenlek till vattenträning, omedvetet.

Igår kändes alltså milen bra. Inget helvete men heller inget sikte på snabb tid. Det var en skön behaglig mil på pigga ben och kroppen löd som den skulle. Träningsprogrammet sa något om 5.50-fart. Jag trotsade och förlorade garanterat där, men det fick det vara värt med flyt i benen.

20140623_211343Inget måndagsbad. Havet är alldeles för bråkigt när Malmö är hårt.

Därför bor jag vid havet. Därför ska jag spendera mer tid i vatten. Därför ska jag vattenträna. Därför ska jag spendera mycket tid på spa! Det finns en mening med allt men jag behöver en sponsor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.