Nu är det på riktigt

Bara tre ynka dagar kvar på pt-utbildningen, men det verkar bli tre riktigt bra dagar. Tisdag väntar äntligen PT-praktik med riktiga kunder! Det ska bli mycket spännande och väldigt lärorikt. Jag har ingen aning om vad som möter mig och under 1 timme ska kund få dra nytta av mig som PT. 2-3 kunder imorgon alltså. Mina första riktiga kunder. Dags att sätta PT-Sarah på kartan.

På onsdag och torsdag blir det två dagar specialistutbildning – PT-specialist Endurance – med fördjupning inom uthållighetsträningens träningslära. Det kommer bli grymt bra. Sen ska min PT-utbildning vara ihopsydd för ett tag. En stor dos träningslära inom styrketräning och konditionsträning har jag sedan med mig i bagaget redo att tillämpas på er kunder därute. Ett litet teoretiskt och praktiskt prov att ta mig förbi också förstås innan licensen ligger i fickan.

received_486142358215646~2Stretch Muskel: M Latissimus dorsi. Muskeln heter på svenska: Breda ryggmuskeln. Redskap: Vän.

Så tomt det blir sen när utbildningen är klar…

Dags att öva på kroppssammansättningstester. Jag ska mäta kroppsfett på min man. Han har gissat en siffra, jag har gissat en. Vi får se vem som har rätt.

*****************

Är du nyfiken på någon av Safe Educations utbildningar? Fråga mig gärna! Som ambassadör för Safe Education svarar jag på dina frågor om utbildningarna, och jag kan berätta hur det är på just PT-utbildningen. Just nu är det fina rabatter på flera av utbildningarna. Utbildningarna ges både i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *