Mörkerträning

Mörkret härskar men övervinner oss inte! Höstens och vinterns tisdagsträningar utomhus blir en test av mer eller mindre upplysta platser i Västra hamnen. Tillräckligt upplysta platser är det tyvärr ont om. Hade strålkastaren på utegymmet fungerat så är det ett solklart alternativ. Problemet är inte att genomföra träningen, utan att hålla koll på klockan och läsa på min lilla lapp där jag har skrivit upp kvällens passet. Till det, ett inte helt hundra mörkerseende. Alltså bara mina egna bekymmer egentligen. För deltagarna är det egentligen sak samma. Men det löser jag! En självlysande penna, ett hyfsat jämnt underlag och pipfunktion i tidtagaren. Träna kan man alltid göra ändå!

Här var vi igår, i mörker:

 20141001_090556 20141001_090626 20141001_090730

Armgång i trappa, höftlyft, ”bänkkliv”, tricepspress, reversed crunch, utfallssteg i uppförsbacke, knäböj ”nudda lite bänk”, insekt, superman och en hel del rus i backe. Hur hade du använt träningsanläggningen?

Stoppas du av mörker?
Nästa tisdag startar vi kl 18.30 och välkomnar mörkret under tiden. Vill du ha sällskap när det är mörkt, är detta ett bra tillfälle. Läs mer om utomhusträningen.

utomhustraningbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.