Möjlig ny inriktning

Som ni märker har denna plats ändrat lite inriktnig innehållsmässigt. Det är inte en plats för enbart skojfriska, uppmuntrande, inspirerande, motiverande inlägg om träning och kost längre. Livet kom emellan som det kallas. Det verkliga livet. För både toppar och dalgångar finns. Och nu snackar jag inte om löpning som ”livet”. Jag menar den verkliga verkligheten.

Hälsa är mer än träning och mat och allt vad det innefattar. Hälsa handlar om att må. Baserat på händelser och upplevelser mår man på ute olika sätt och öppnar respektive sluter sig på olika sätt.

Jag skriver som jag mår och jag hoppas det finns ett värde i att även läsa om dalgångarna. Besökstatistiken skjuter i höjden när jag skriver om ”kris och katastrof”. Först funderade jag över om folk gottar sig i andras kris. Sen tänkte jag till hur jag vill att det ska vara. JAG vill att du som läser ska få en bild av hur det är att befinna sig mitt i uppochnervändavärlden. Mitt i vändningen. Mitt i separationen mitt i livet.

Normalt kanske inte är att vara så öppen, men jag kan inte sluta mig. Jag får vara onormal. (Jag censurerar det som behöver censureras med hänsyn till mina barn.) Jag har en uppgift och det är att stötta andra i liknande situation. För genom den tillvaro jag beskriver kanske andra kan hitta ett sätt att förstå och finna tröst och hopp. Och varför inte byta tankar och erfarenheter?

Jag får mail från andra som varit eller är i samma situation. Som är där jag är nu och där jag kommer kunna vara kanske om ett år och framåt. Bara att veta att jag inte är ensam om att bli lurad, skavd på och sårad hjälper. Bara att veta att jag inte är ensam om mina åsikter och tankar hjälper. Jag tar till mig alla ord och råd och det värmer ofantligt att ha stöttning från både nya och gamla bekantskaper.

Glatt och glättigt inklusive turbulensen och bergochdalbanan. Så det här får bli ett forum för mina berättelser från en dalgång och sen uppåt.

Vi har obestämd tid på oss. Välkomna. Du hänger väl med. ❤

image

2 Comments

  1. Hopas att du snart hittar den där känslan av att allt kommer att ordna sig. Saker och ting har en förmåga att ordna upp sig till slut. Det kanske till och med kan bli bättre än vad det har varit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.