Mitt i smeten

Jag är mitt i de tre veckorna där allt ska hända känns det som. Mitt emellan de två sista kurserna på PT-utbildningen. Det är nu det ska jobbas undan för att inte ha saker väntandes under tiden jag härjar i gymmet dag ut och dag in fram till efter midsommar. (Det kommer förresten vara dessa veckorna som sommaren är här. Kom ihåg att jag skrev det.) Första pausveckan gick åt till att ta igen mig, hitta tillbaka och i samband med det dra på mig en förkylning. Hostan från Hell börjar lägga sig, men jag har fått sänka mina ambitioner en aning.

20150529_123618
Gillar min nyinredda balkong tillika sommarens arbetsplats. Skippar gärna ylletröjan dock. 

En lista. Det kanske mest är för min egen del för att sortera göromålen i rätt fack, eller kanske någon är nyfiken på vad jag faktiskt gör om dagarna. Det här pågår just nu:

– Under sommaren/hösten planeras för deltagande på mässor och andra event, där jag deltar som ambassadör för Safe Education. Planering inför det med telefonmöte och fylla i kalendern. Hösten blir spännande!

– Under hösten ska ett spännande hälsoprojekt sättas i sjön tillsammans med vän Ulrika. Planerna är i full gång. Ta fram själva programmet för projektet och marknadsföring står näst på tur.

– Älskade klienter! Vissa veckor handlar det mer om kost, ibland mest löpning. De senaste veckorna har varit en god blandning av kost, löpning och och annan träning.  Det ger mig så mycket att se hur allt bara hänger ihop, men samtidigt hur alla har olika behov, inställning, önskemål m.m Uppstartsdejter online och instruerade timmar. Programskrivning för träning och för löpning samt kostanalys. Leverans nästa vecka.

– Runacademys Löpargrupp om tisdagarna. Bara en gång kvar. Liten tår i ögat. Det har varit såååå kul!

– Planerat upplägg för sommarens Träningsgrupp Löpstyrka. Parallellt planering av löpgrupp till hösten enligt kunds önskemål.

– I augusti kommer CenterSydRuschen tillbaka. Planeringsmöte, fila på marknadsföringen, se över bansträckningen, höra sig för här och där och snart öppnar vi (movesome) anmälan!

– och snart ska hemsidan få ett lyft. I alla fall börja få ett lyft. Det blir ett sommarjobb.

Hundra fler idéer i boken att klura på. En del genomförs, andra ruvar jag på och kanske blir det inget av, men det är värt att samla. Det är mitt drivmedel.

Idag är förskolan stängd och nu tar jag helg. Kopplar av men inte bort. Detta ställe är alltid öppet för er mina vänner! Nu ska det bakas. Det vankas kalas i år igen.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.