Min lilla värld rockar!

Min fina vän Lotta sa till mig att ta Världen med stormsteg. Nja, inte Världen riktigt ännu, men på sikt, svarade jag. Jag har tänkt en gång till på det.

Världen är där jag befinner mig. Min värld. Min lilla värld. Den som är så pass stor att jag kan hantera den, rå om den och skapa en förändring. Där jag känner mig så pass trygg att jag kan röra mig en bit ut i det otrygga för att se världen runt omkring och hjälpa till så gott jag kan.

Den är inte en avgränsad geografisk yta. Den involverar personer och omvärld som berörs av det som berör mig. Den är inte avgränsad i omfång, Den växer i takt med att jag når ut till min omvärld. Den har vuxit på bara ett par månader, när jag ser att det finns människor som läser det jag vill nå ut med, som vill ha min hjälp och som följer det jag gör. Som tar till sig av mina budskap, på samma sätt som jag nås av människor som har budskap till mig. Alla ni är en bit av min lilla värld och den är stor i sin litenhet. Inte minst är den här världen betydelsefull och lärorik.

I min värld händer det att det stormar, och det regnar ibland, men det finns en väldig massa solsken som gör ovädret lättare att hantera. I min värld kan man låta ovädret passera. Berört eller oberört. Så, om jag tar mig an världen med stormsteg? Om stormsteg innebär att orsaka bedrövelse när man lämnat så stämmer det inte, men ett visst avtryck kan få finnas kvar och efter regn kommer alltid solsken.

Jag behöver inte ta över hela världen, men jag tar mig an en del av den, och tar hand om den så gott jag kan. Det kan alla göra i sin lilla värld, och då kan vi tillsammans påverka hela vida världen!

IMG_2259

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.