Mer liv

Vad sjutton mer ska jag skriva? Jag har kommit av mig så mycket. Tankarna har liksom tvärnitat, lagt sig i små säkra gömmor och alla försök har blivit till svarta plumpar. Hur ska jag formulera mig? Vad ska jag tjata vidare om? Jag tappar själv intresset! Tack och lov fortsätter livet ändå. Det är bara att åka med. Dygnen har fortfarande alla 24 timmar. Dygnen blir till veckor och månader. År.

Tankarna har börjat leva igen. Jag har en vilja och önskan att skriva igen. Vilket spår jag ska välja återstår att se. Att livet återvänder innebär att viljan att ta livet både på skoj och allvar blir mer påtagligt.

Vad jag lever för just nu? Barnen. Leva livet med barnen. Involvera barnen. Se dem och uppleva med dem.

Jobbet. Ja jobbet ligger högt upp på listan. Mitt PT-jobb ger mig så ofantligt mycket. Så stort utbyte på flera olika plan. Så många betydelsefulla stunder varje vecka.

Löpningen och träningen. Jag har återupptäckt hur skönt det är att springa. Värdet i en stund med sig själv. Skadade mig när jag tappade en vikt över foten tidigare i år. Ett större bekymmer än jag trodde och har nu ett par månader senare äntligen återfunnit glädjen med att studsa fram i jordens mest monotona rörelse. Tack och lov för annan träning under tiden, men det blir ett helt annat inlägg. Jag siktar på fler. Mer kontinuitet. Mer liv. Mer liv i livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.