…men belöningen då?!

Man ska inte inbilla sig att en belöning i förväg, innan ett lopp, blir bra. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Antingen belönar man sig med något riktigt bra, och springer som en kråka, eller så springer man riktigt bra och blir inte nöjd med belöningen.

20140926_145026

Tog en tur in på loppexpot i samband med nummerlappshämtning inför Lidingöloppet. Köpa kläder? Tyckte det var dyrt trots orangea prislappar, och ville inte prova skor och komma på tanken att springa i nya skor.

Där stod också Flipbelt och sålde praktisk förvaring till mässpris (hela 4 kr billigare än i butik visade det sig). Perfekta lösningen och tanken är superbra. Klä på sig mjukt och elastiskt bälte, ploppa in telefon, nycklar, gel i små hål i bältet och vänd över så inget ploppar ut igen. Provar ett bälte mitt i trängseln. Blir upplyst att man trär på sig det nerifrån. Inte om man har klänning och inte om man är smalare upptill än nertill tänker jag. Sitter skönt. Många fack. Inte vattentätt.

Vågar inte testa nya bältet på loppet för förvaring av mina gels. Jag tar mitt Spibelt och det har använt det mycket. Resårbältet behöver spännas åt mellan varven och resårtrådar börjar krypa ut. Det rymmer inte mycket men är utvikbart. Antingen min (ja stora, men väldigt bra) telefon, eller gels. Gels kan man också fästa i resåröglor runt om bältet. Bältet är vattentätt. Ett stort plus.

 20141008_131224 20141008_131307

Har testat flipbältet några gånger och tankarna är:

  1. Jag måste äta upp mig. Trots minsta storleken med packning i bältet och hoppar bältet.
  2. Jag måste köpa en mindre telefon, för bältet hoppar, av min lätta, men stora telefon.
  3. Jag måste köpa tights i annat material som inte får Flipbeltet att glida och åka upp, drar ihop sig, och sen hoppa.

Det är alltså mig det är fel på och inte ”Årets löparpryl”?

Bättre än en jackficka. Bättre än ett armbälte. Jag söker vidare efter MIN förvaring. Flipbelt, Spibelt – jag letar efter Mybelt. Produkten som nödvändigtvis inte passar alla, men passar mig.

Belöningen blir helt plötsligt väldigt dyr. 295 kr bälte, en mindre telefon och nya tights. Jag som skulle köpa skor… Jag tror det blir skor trots allt. Återkommer om den riktiga belöningen alltså.

 20141008_134441 20141008_134500

2 Comments

  1. Flipbelt har verkligen blivit ”hypat”…!!
    Jag är fortfarande skeptisk. Idéen låter bra i teorin, men som du säger; jag har breda höfter och förstår inte riktigt hur ett bälte INTE ska glida upp i midjan? Och ända uppe i midjan vill jag inte ha den. Inte bekvämt ju…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.